Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 stonky čerstvé petržele, pouze lístky
- 120 gramů cibule, napůl
- 150 - 200 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu - 700 gramů brambor, uvařených ve slupce, oloupaných, napůl nebo na čtvrtky (dle velikosti)
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- ¼ čajové lžičky muškátového oříšku, mletého
- 20 - 30 gramů octa
- 30 gramů oleje
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 959 kJ / 230 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pomazánka z uzené makrely
15 Min
Gratinované cannelloni plněné pórkem a brokolicí
1h 45min
Pikantní jarní vejce ve slaninovém kabátku
40min
Bigos
1 Std. 30 Min
Bramborový salát s vejci a majonézou
1 Std. 30 Min
Treska na thajský způsob
2h 40min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40min
Lasagne s kysaným zelím
1 Std. 50 Min
Paštičky z listového těsta plněné sardelovou pěnou
Brak ocen
Ruský bramborový salát
50min
Sýrová pomazánka Almogrote
1 Std.
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20 Min