Urządzenia i Akcesoria
Krém Saint-Germain
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 porcí
Składniki
-
200 gramů slaniny, nakrájené na kostičky
-
50 gramů mrkve na kousky (3 cm)
-
80 gramů pórku na kousky (3 cm)
-
100 gramů bílé cibule napůl
-
1 stroužek česneku
-
1600 gramů vody
-
1 kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
-
400 gramů hrachu, sušeného, loupaného viz tip
-
2 snítky kerblíku, čerstvého
-
1 čajová lžička soli nebo podle chuti
-
1 polévková lžíce smetany
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
15 g
Kalorie
1022 kJ /
245 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bistro Polévkárna
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Baklava Cheesecake
3 godz. 30 min
Novoroční bigos
55 min
Mojo Amarillo
45 min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1 godz. 10 min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30 min
Parmazánové sušenky s fenyklem a chilli
1 godz. 25 min
Lišková polévka
1 godz. 40 min
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50 min
Omeleta s parmazánem
45 min
Zeleninová polévka a brokolice se sýrovou omáčkou
25 min
Bramborová krémová polévka se zeleninou
35 min
Cibulová polévka
1 godz. 10 min