Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů slaniny, nakrájené na kostičky
- 50 gramů mrkve, na kousky (3 cm)
- 80 gramů pórku, na kousky (3 cm)
- 100 gramů bílé cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 1600 gramů vody
- 1 kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
- 400 gramů hrachu, sušeného, loupaného, viz tip
- 2 snítky kerblíku, čerstvého
- 1 čajová lžička soli, nebo podle chuti
- 1 polévková lžíce smetany
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1022 kJ / 245 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Minestrone
45min
Fazolková polévka
35min
Mexická rajčatová polévka s kuřetem
45min
Tuřínová polévka se sýrovými knedlíčky
50min
Pralinky s mandlovým likérem
1 Std.
Krém z pečeného česneku
1 godz. 5 min
Sušenky Pouštní růže
45min
Fazolové kuličky s rozmarýnem
20 Min
Mexické fazole s krustou z polenty
1 Std.
Polévka z batátů s rybími kousky
40min
Dýňovo-rajčatová polévka s kokosovým mlékem
35min
Turecká nevěstina polévka
50min