Urządzenia i Akcesoria
Krém Saint-Germain
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 porcí
Składniki
-
200 gramů slaniny, nakrájené na kostičky
-
50 gramů mrkve na kousky (3 cm)
-
80 gramů pórku na kousky (3 cm)
-
100 gramů bílé cibule napůl
-
1 stroužek česneku
-
1600 gramů vody
-
1 kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
-
400 gramů hrachu, sušeného, loupaného viz tip
-
2 snítky kerblíku, čerstvého
-
1 čajová lžička soli nebo podle chuti
-
1 polévková lžíce smetany
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
15 g
Kalorie
1022 kJ /
245 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bistro Polévkárna
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Provensálská hrachová polévka s pistou
11 godz. 20 min
Rybí polévka s pórkem
35 min
Rybí míčky
35 min
Čerstvé těsto na těstoviny
40 min
Cizrnová polévka se slaninou
40 min
Bramborovo-cizrnová polévka s kari
30 min
Hrstková polévka
10 godz. 40 min
Polévka z batátů s rybími kousky
40 min
Hanácká trošková polévka
8 godz. 55 min
Cizrnová polévka s listovým špenátem
35 min
Polévka z bílých fazolí
35 min
Čočkové stew s pancettou
1 godz.