Urządzenia i Akcesoria
Avokádovo-hráškový hummus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
12 porcí
Składniki
-
400 gramů vody
-
200 gramů čerstvého zeleného hrášku nebo mraženého
-
25 gramů limetkové šťávy
-
¼ - ½ čajové lžičky soli
-
3 špetky mletého pepře
-
1 špetka mletého kajenského pepře
-
1 avokádo napůl, bez pecky a slupky
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
1 g
Kalorie
147 kJ /
35 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Do krabičky
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Rukolové pesto s avokádem a lískovými ořechy
15 min
Avokádovo-bazalkový dip
20 min
Pudink z černého piva se zázvorem a skořicí
10 min
Quinoa tabouleh
12 godz. 40 min
RAW papriky plněné směsí zeleniny a semínek
5 min
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5 min
RAW omáčka z para ořechů a paprik
Brak ocen
Penne s brokolicí, salsicciou a olivami
40 min
Treska s petrželkovou krustou na zelené čočce
1 godz. 35 min
Bulgurovo-špenátové placky s vejci a rajčatovým čatní
1 godz. 10 min
Barbie pěna
2 godz. 10 min
Brokolicový salát s goji
10 min