Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 gramů vlašských ořechů, loupaných
- 300 gramů vody
- 270 gramů batátů, oloupaných, na kousky (2–3 cm)
- máslo, pro vymazání
- 280 gramů hladké mouky, plus extra pro vysypání
- 90 gramů cukru
- 100 gramů hnědého cukru, plus extra pro vysypání
- 110 gramů mléka
- 135 gramů oleje
- 3 vejce
- 10 gramů kypřicího prášku do pečiva
- ¾ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky muškátového oříšku, mletého
- 2 čajové lžičky skořice, mleté
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1362 kJ / 325.5 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 39.9 g
- Tłuszcz
- 16.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 246.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zeleninové placky z plechu
40 Min
Jáhlovo-maková kaše
20 min
Lněné bezlepkové pečivo
1h
Zelené smoothie lívanečky
45 min
Jáhlové vafle s dipem ze sušených rajčat a rukolou
50min
Banánové vafle s kakaovo-ořechovým krémem
1h 20 min
Brownies z červené řepy s medem
55 min
Borůvkové muffiny ze špaldy (bez cukru)
25 min
Mrkvové cookies s rozinkami a kokosem
35min
Ovesné sušenky s čokoládou a banánem
35min
Jednoduchá granola
25 min
Tradiční vafle s hruškovým pyré
2 godz. 30 min