Urządzenia i Akcesoria
Celerové pyré s blaťáckým zlatem
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porce
Składniki
-
600 gramů vody
-
1 čajová lžička soli
-
400 gramů celeru, bulvy na kousky
-
100 gramů blaťáckého zlata na kousky
-
1 - 2 špetky muškátového oříšku, nastrouhaného
-
1 špetka pepře černého, mletého
-
2 špetky soli
-
1 polévková lžíce čerstvé plocholisté petrželky nasekané
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
8 g
Kalorie
437 kJ /
104 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Řekni sýr
12 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Salát z červené řepy s halloumi na celozrnném toustu
40 min
Fenyklový salát s růžovým pepřem
10 min
Polévka ze zeleného chřestu s crème fraîche
30 min
Celerové ragú s mandlemi
45 min
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1 godz. 30 min
Treska s petrželkovou krustou na zelené čočce
1 godz. 35 min
Vitello tonato
2 godz.
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
1 godz. 30 min
Čočka s krevetami
20 min
Čočkový salát s uzeným pstruhem a granátovým jablkem
1 godz. 50 min
Vepřová panenka s celerovým pyré a kaparovo-citrónovou omáčkou
40 min
Bramborovo - zeleninové pyré
40 min