Urządzenia i Akcesoria
Budyń bez laktozy
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 porcji
Składniki
-
1000 g napoju kokosowo-ryżowego
-
6 żółtek
-
100 g cukru kokosowego
-
50 g skrobi ziemniaczanej50 g skrobi kukurydzianej
-
1 - 2 łyżeczki skórki otartej z cytryny ekologicznej, bez białych błonek
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
9 g
Kalorie
1037 kJ /
248 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dwukolorowy budyń waniliowo-czekoladowy
25 min
Różowy budyń z komosy ryżowej, wiśni i napoju migdałowego
1 godz.
Jogurt kokosowy (wegański)
12 godz. 25 min
Gęsty budyń – 1100 g
15 min
Gęsty budyń – 600 g
15 min
Czekoladowy budyń na mleku kokosowym (bez laktozy)
15 min
Karmelowy budyń
1 godz.
Legumina z tapioki
50 min
Wegańska galaretka owocowa
1 godz. 15 min
Domowe płatki śniadaniowe
40 min
Placki ryżowe z musem jabłkowym
50 min
Budyń czekoladowy
10 min