Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜頭
- 35 克 洋蔥
- 30 克 苦茶油
- 200 克 白米
- 60 克 玉米筍 ,切丁(1公分)
- 50 克 新鮮香菇 ,切丁(1公分)
- 30 克 紅蘿蔔 ,切丁(1公分)
- 1300 克 蔬菜高湯
- 1 茶匙 東方美人茶 (茶葉)
- 80 克 綠花椰菜 ,切小朵
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1397.7 kJ / 334.4 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 59.4 g
- Tłuszcz
- 8.2 g
- Błonnik
- 2.1 g