
Urządzenia i Akcesoria
茶香拌飯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
洋蔥35 克
-
苦茶油30 克
-
白米200 克
-
玉米筍 ,切丁(1公分)60 克
-
新鮮香菇 ,切丁(1公分)50 克
-
紅蘿蔔 ,切丁(1公分)30 克
-
蔬菜高湯1300 克
-
東方美人茶 (茶葉)1 茶匙
-
綠花椰菜 ,切小朵80 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
334.4 kcal /
1397.7 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
8.2 g
Węglowodany
59.4 g
Błonnik
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

吃茶.品茶
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan