Schiacciatina

Schiacciatina

3.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
12 morceaux

Składniki

  • 50 g de lait
  • 80 g de saindoux
  • 20 g de levure boulangère fraîche
    2 c. à café de levure boulangère sèche
  • 200 g d'eau
  • 500 g de farine de blé
  • 1 ½ c. à café de sel
  • huile de tournesol pour huiler
  • 1 - 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
  • 1 c. à soupe de gros sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceau

Białko 10 g
Kalorie 2155 kJ / 515 kcal
Tłuszcz 26 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 64 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...