Torta stracciatella

Torta stracciatella

4.3 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
12 parts

Składniki

  • de beurre pour le moule
    10 g
  • de chocolat noir pâtissier, détaillé en morceaux
    50 g
  • de biscuits amaretti
    25 g
  • œufs
    3
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    200 g
  • de sucre en poudre
    130 g
  • de fécule de pomme de terre
    70 g
  • de farine blanche type 45 et un peu pour le moule
    240 g
  • de levure chimique (1 sachet)
    2 c. à café
  • de sucre vanillé maison
    10 g
  • d'huile d'arachide
    60 g
  • de pastis ou liqueur à l'anis type Sassolino, Sambuca, etc.
    50 g

Wartości odżywcze na 12 parts

Kalorie 3565 kcal / 15058 kJ
Białko 55 g
Tłuszcz 172 g
Węglowodany 432 g
Błonnik 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...