Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 slices
Składniki
-
brown rice240 g
-
pitted dates100 g
-
Braeburn apples unpeeled, cored, quartered140 g
-
olive oil plus extra for greasing60 g
-
gluten-free baking powder1 ½ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
psyllium husk (see tip)1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
shelled walnuts80 g
-
medium eggs4
-
water100 g
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
167.4 kcal /
700.2 kJ
Białko
3.9 g
Tłuszcz
8.8 g
Węglowodany
19.2 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Sód
207.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Gluten-Free Focaccia Bread
1 godz.
Gluten-free Blondies
1 godz. 20 min
Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing
40 min
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz.
Gluten-free Sponge Cake
1 godz. 10 min
Sweet Potato Brownies
8 godz. 55 min
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
1 godz.
Cyndi's Gluten-Free Bread
1 godz. 40 min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1 godz.
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2 godz.
Gluten free carrot and almond cake
2 godz. 30 min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 godz.