
Urządzenia i Akcesoria
Czekoladki z masłem orzechowym
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
18 sztuk
Składniki
-
250 g mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki
-
50 g gorzkiej czekolady pokrojonej na kawałki
-
50 g cukru
-
10 g cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
130 g masła orzechowego
-
1 szczypta soli (opcjonalnie)
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
147 kcal /
615.1 kJ
Białko
2.9 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
14.5 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
12.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Czekoladowe ciasto lodowe z mascarpone i orzechami laskowymi
3 h 15 min
Zdrowe kulki kakaowe
1 h 20 min
Deser z płynną białą czekoladą
3 h
Gorąca czekolada
10 min
Ciasteczka czekoladowe
45 min
Ciasteczka czekoladowe "ciągutki"
55 min
Ciasteczka czekoladowe Bena
40 min
Makaroniki malinowe
1 h 20 min
Ciasteczka z białą czekoladą
25 min
Fondant czekoladowy w kokilkach
35 min
Trufle z nadzieniem ciasteczkowym
1 h
Krem orzechowo-czekoladowy
5 min