Escalopines con piña y salsa agridulce

Escalopines con piña y salsa agridulce

4.3 74 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 raciones

Składniki

  • 1 lata pequeña de rodajas de piña en su jugo (4 rodajas)
  • 60 g de azúcar moreno
  • 30 g de vinagre
  • 70 g salsa de soja
  • 100 g de vino de Jerez seco
  • 50 g de kétchup
  • 500 g de jamón de cerdo fresco en filetes finos cortados en 2-3 trozos
  • 20 g de maicena (disuelta en 2-3 cucharadas del jugo de piña o agua)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 25.9 g
Kalorie 1192 kJ / 285 kcal
Tłuszcz 4.1 g
Błonnik 1.1 g
Węglowodany 34.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...