Pain aux pépites de chocolat sans gluten

Pain aux pépites de chocolat sans gluten

4.4 7 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
14 tranches

Składniki

  • du beurre, non salé plus supplément pour graisser
  • 80 g de beurre ramolli
  • 240 g de farine à pain sans gluten
  • 50 g de maïzena
  • 150 g de sucre en poudre
  • 1 c. à café de gomme de xanthane (option)
  • 1 ½ c. à café de levure, sans gluten
  • ½ c. à café de bicarbonate de soude
  • ½ c. à café de sel fin
  • 200 g de yaourt grec
  • 2 œufs
  • 100 g de pastilles de chocolat

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 tranche

Białko 5.2 g
Kalorie 956 kJ / 229 kcal
Tłuszcz 9.2 g
Węglowodany 31.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...