Pain aux pépites de chocolat sans gluten

Pain aux pépites de chocolat sans gluten

4.3 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
14 tranches

Składniki

  • du beurre, non salé plus supplément pour graisser
  • de beurre ramolli
    80 g
  • de farine à pain sans gluten
    240 g
  • de maïzena
    50 g
  • de sucre en poudre
    150 g
  • de gomme de xanthane (option)
    1 c. à café
  • de levure, sans gluten
    1 ½ c. à café
  • de bicarbonate de soude
    ½ c. à café
  • de sel fin
    ½ c. à café
  • de yaourt grec
    200 g
  • oeufs
    2
  • de pastilles de chocolat
    100 g

Wartości odżywcze na 1 tranche

Kalorie 229 kcal / 956 kJ
Białko 5.2 g
Tłuszcz 9.2 g
Węglowodany 31.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...