Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Brioche with Pork, Swiss Chard, Fennel and Cheese
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 5 godz.
8 portions
Składniki
Dough
-
plain flour300 g
-
milk30 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
water warm10 g
-
caster sugar10 g
-
medium eggs3
-
fine sea salt2 tsp
-
unsalted butter at room temperature, diced (1 cm)150 g
Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
mozzarella cheese50 g
-
garlic cloves2
-
pork belly, boneless and skinless cut in pieces (2 cm)200 g
-
olive oil1 Tbsp
-
fennel thinly sliced100 g
-
Swiss chard cut in pieces (2 cm)200 g
-
water200 g
-
fresh dill (opcjonalnie) finely chopped1 Tbsp
-
chicken stock cube (for 0.5 l)½
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Assembly
-
plain flour for dusting
-
soft goat's cheese crumbled80 g
-
egg1
-
milk1 Tbsp
-
sunflower seeds2 - 3 Tbsp
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
2.2 g
Kalorie
328.5 kJ /
78.5 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
4.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Raspberry Peach Crumb Cake
2h
Dark Chocolate Cookies with White Chocolate Cream
5h 50min
Pea Pod Flans with Yoghurt and Mint Cream
1h 40min
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1h
Baked Pancake with Bacon (Pannukakku)
50min
Blueberry Buns
3h 25min
Pork Buns (Nikuman)
2h
Nectarine Poppy Seed Muffins
40min
Rye Bread Rolls
4h
Goat Cheese Rolls
2h
Yoghurt Bread
2h
Pistachio Cupcakes
40min