Wersje kompatybilne
Stuffed Brioche with Pork, Swiss Chard, Fennel and Cheese
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dough
- 300 g plain flour
- 30 g milk
-
2
tsp dried instant yeast
lub 20 g fresh yeast, crumbled - 10 g water, warm
- 10 g caster sugar
- 3 medium eggs
- 2 tsp fine sea salt
- 150 g unsalted butter, at room temperature, diced (1 cm)
Filling
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g mozzarella cheese
- 2 garlic cloves
- 200 g pork belly, boneless and skinless, cut in pieces (2 cm)
- 1 Tbsp olive oil
- 100 g fennel, thinly sliced
- 200 g Swiss chard, cut in pieces (2 cm)
- 200 g water
- 1 Tbsp fresh dill, finely chopped
- ½ chicken stock cube (for 0.5 l)
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Assembly
- plain flour, for dusting
- 80 g soft goat's cheese, crumbled
- 1 egg
- 1 Tbsp milk
- 2 - 3 Tbsp sunflower seeds
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 328.5 kJ / 78.5 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 4.8 g
- Tłuszcz
- 5.6 g
- Błonnik
- 0.4 g
Alternatywne przepisy
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
1h 25min
Portobello Mushroom Rolls
1h 30min
Dill and Feta Flatbread
1 Std. 20 Min
Enchilada Lettuce Wraps
35 Min
Chipotle Puff Fish 'Tacos'
1h 30min
Potato Base Pizza
1h 5min
Muffaletta Squares
2h 20min
Baked spinach and eggs
35 Min
Stuffed Picnic Loaf
4h 50min
Normandy Apple Flan
1h 25min
Olive and Mozzarella Farfalle
30min