Urządzenia i Akcesoria
Butter Board with Spinach Pesto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
20 portions
Składniki
-
whipping creamdouble cream at room temperature (see tip)500 g
-
milk20 g
-
pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
roasted, unsalted cashew nuts40 g
-
fresh spinach leaves plus extra for garnishing90 g
-
garlic clove½
-
extra virgin olive oil60 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Parma ham10 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
332 mg
Białko
5 g
Kalorie
766.1 kJ /
183.1 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20 min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 godz.
Thai Cucumber Salad
15 min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1 godz. 40 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Roasted Garlic Dip
1 godz. 15 min