Butter Board with Spinach Pesto

Butter Board with Spinach Pesto

4.8 19 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
20 portions

Składniki

  • double cream at room temperature (see tip)
    500 g
    whipping cream
  • milk
    20 g
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    50 g
    pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
  • roasted, unsalted cashew nuts
    40 g
  • fresh spinach leaves plus extra for garnishing
    90 g
  • garlic clove
    ½
  • extra virgin olive oil
    60 g
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • Parma ham
    10 slices

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 183.1 kcal / 766.1 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 17.5 g
Węglowodany 2.3 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 7.7 g
Sód 332 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...