Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Biscotto alle mandorle
- 70 g di mandorle pelate
- 60 g di farina
- 120 g di zucchero
- 4 albumi
- 3 tuorli d'uovo
Mousse alle fragole
- 400 g di fragole a metà
- 100 g di zucchero
- 4 fogli di gelatina (2 g l'uno) ammollata 10 minuti in acqua fredda e strizzata
- 350 g di panna (35% di grassi), molto fredda
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1607 kJ / 384 kcal
- Białko
- 7.9 g
- Węglowodany
- 38.5 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mini éclair ai lamponi
3óra
Gelato all'avocado e vaniglia
12 godz.
Torta alle bucce di banana
3h 45min
Crema al cioccolato bianco con fragole
2 Std. 15 Min
Torta semifreddo all’ananas (senza lattosio)
4h 40min
Danish layer cake
4 godz.
Torta cappuccino
2óra
Cannoli di asparagi e prosciutto
55min
Cheesecake mirtilli, fragole e vaniglia
5hod. 20min
Sorbetto al lime
26 godz. 50 min
Torta al cioccolato con profiteroles
21óra
Torta foresta nera
3óra