Delizia alla fragola di Plougastel

Delizia alla fragola di Plougastel

4.5 13 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 55 min
10 porzioni

Składniki

Biscotto alle mandorle
  • 70 g di mandorle pelate
  • 60 g farina
  • 120 g zucchero
  • 4 albumi
  • 3 tuorli d'uovo
Mousse alle fragole
  • 400 g di fragole a metà
  • 100 g zucchero
  • 4 fogli di gelatina (2 g l'uno) ammollata 10 minuti in acqua fredda e strizzata
  • 350 g di panna (35% di grassi) molto fredda

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Białko 7.9 g
Kalorie 1607 kJ / 384 kcal
Tłuszcz 22 g
Błonnik 2.6 g
Węglowodany 38.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...