Delizia alla fragola di Plougastel
TM31 TM5 TM6

Delizia alla fragola di Plougastel

4.5 (13 ocen)

Składniki

Biscotto alle mandorle

  • 70 g di mandorle pelate
  • 60 g di farina
  • 120 g di zucchero
  • 4 albumi
  • 3 tuorli d'uovo

Mousse alle fragole

  • 400 g di fragole a metà
  • 100 g di zucchero
  • 4 fogli di gelatina (2 g l'uno) ammollata 10 minuti in acqua fredda e strizzata
  • 350 g di panna (35% di grassi), molto fredda

Wartości odżywcze
na 1 fetta
Kalorie
1607 kJ / 384 kcal
Białko
7.9 g
Węglowodany
38.5 g
Tłuszcz
22 g
Błonnik
2.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy