Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di farina tipo 0
- 100 g di farina di semola di grano duro +q.b. per infarinare
- 15 g di lievito di birra fresco
- 140 g di acqua tiepida
- 300 g di patate lesse, sbucciate e fredde
- 200 di farina di semola di grano duro
- 1 cucchiaino raso di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1578 kJ / 377 kcal
- Białko
- 12.7 g
- Węglowodany
- 85 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane al latte con semi di papavero
1h 40min
Pane al latte
2h 20min
Pane alle olive
2h 20min
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Panini venostani
3h
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3 godz. 35 min
Filone saporito
5h 20min
Bannock
40min
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Brioches senza burro
4h
Pan brioche allo yogurt
5h 15min
Polka (pane francese)
5h