Urządzenia i Akcesoria
Pane di patate
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
6 porzioni
Składniki
-
300 g di farina tipo 0
-
100 g di farina di semola di grano duro +q.b. per infarinare
-
15 g di lievito di birra fresco
-
140 g di acqua tiepida
-
300 g di patate lesse, sbucciate e fredde
-
200 di farina di semola di grano duro
-
1 cucchiaino raso di sale
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
12.7 g
Kalorie
1578 kJ /
377 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Węglowodany
85 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pausa pranzo?
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Nodini mediterranei
3 godz. 50 min
Pane al rosmarino
10 godz. 55 min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Pane al rosmarino e salvia
18 godz.
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Pane con farina di mais
5 godz. 5 min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min
Il pane di Altamura
4 godz.
Pane pugliese
29 godz. 20 min
Pane al latte con semi di papavero
1 godz. 40 min