Urządzenia i Akcesoria
Cenouras salteadas com hortelã
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 doses
Składniki
-
água20 g
-
cenoura cortada em palitos finos300 g
-
azeite50 g
-
vinagre balsâmico20 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
açúcar1 c. chá de
-
pimenta½ c. chá de
-
hortelã10 folhas de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
1 g
Kalorie
552 kJ /
133 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pratos principais
29 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Saltear 200 g de curgete
20 dk
Saltear 400 g de cenoura em palitos
20 dk
Saltear 200 g de cenoura em palitos
15 dk
Saltear 400 g de beringela
35 dk
Saltear 200 g de beringela
30 dk
Tarte de espinafres e arroz
35 dk
Salada morna de couve-roxa
35 dk
Couve-flor gratinada com natas e coentros
40 dk
Tagliatelle de cenouras e curgetes
35 dk
Bife de atum com molho tártaro
20 dk
Omeleta de tomate-cereja e queijo chèvre
25 dk
Couve-flor gratinada
50 dk