Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g água
- 300 g cenoura cortada em palitos finos
- 50 g azeite
- 20 g vinagre balsâmico
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 c. chá de açúcar
- ½ c. chá de pimenta
- 10 folhas de hortelã
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 552 kJ / 133 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bife de atum com molho tártaro
20 min
Saltear pimento vermelho com cebola
25min
Saltear 200 g de curgete
20 min
Cozer 100-300 g de pimentos
20 min
Cozer 200-400 g de talo de aipo
Ninguna valoración
Saltear 250 g de chalota
20 min
Gratinado de alho-francês, curgete e brócolos
1h
Legumes cozidos com molho de queijo
50min
Saltear 400 g de cenoura em palitos
20 min
Salada de quinoa colorida
50min
Salteado de legumes com molho de amendoim
30min
Saltear 200 g de cenoura em palitos
15min