Urządzenia i Akcesoria
Cenouras salteadas com hortelã
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 doses
Składniki
-
água20 g
-
cenoura cortada em palitos finos300 g
-
azeite50 g
-
vinagre balsâmico20 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
açúcar1 c. chá de
-
pimenta½ c. chá de
-
hortelã10 folhas de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
1 g
Kalorie
552 kJ /
133 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pratos principais
29 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Omeleta de espargos com tomate
35 min
Creme de bacalhau
35 min
Cozer 500-800 g de bolbo de funcho em fatias
Brak ocen
Cozer 200-500 g de curgete
25 min
Saltear 400 g de cenoura em palitos
20 min
Saltear 200 g de cenoura em palitos
15 min
Saltear 400 g de beringela
35 min
Saltear 200 g de beringela
30 min
Arroz selvagem com couve e cebola caramelizadas
55 min
Couve-flor gratinada com natas e coentros
40 min
Legumes a vapor com molho de tomate
30 min
Molho Vinagreta
5 min