蔓越莓柚香軟包

蔓越莓柚香軟包

3.9 9 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
8 個

Składniki

  • ,需多備一些撒水用
    135 克
  • 25 克
  • 柚子蜜
    80 克
  • 新鮮酵母
    10 克
    1 茶匙 乾酵母粉
  • ½ 茶匙
  • 高筋麵粉 ,需多備一些撒粉用
    360 克
  • 奶油
    25 克
  • 蔓越莓乾
    70 克

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 232.3 kcal / 971 kJ
Białko 6.8 g
Tłuszcz 3.2 g
Węglowodany 44.4 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...