Torta arance rosse e miele

Torta arance rosse e miele

4.6 16 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 fette

Składniki

  • 100 g di olio di oliva + q.b. per oliare
  • 100 g di farina di mais + q.b. per infarinare
  • 20 g di zucchero bruno
  • 10 g di mandorle a lamelle
  • 1 arancia sanguinella a fette sottili
  • 120 g zucchero
  • 140 g di yogurt greco
  • 140 g di miele di fiori di arancio
  • 2 uova, medie (circa 60 g)
  • 125 g di farina di grano
  • 1 cucchiaino di lievito in polvere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Białko 4 g
Kalorie 1431 kJ / 342 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 46 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...