Urządzenia i Akcesoria
Cipolline sott'olio
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 361 godz. 10 min
3 vasetti
Składniki
-
1000 g di aceto di vino bianco
-
200 g di vino bianco
-
30 g di zucchero di canna
-
6 foglie di alloro secche
-
1 cucchiaio di sale
-
500 g di cipolline rotonde piccole
-
6 grani di pepe nero
-
400 g di olio extravergine di oliva
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 3 vasetti
Sód
7103.2 mg
Białko
9.7 g
Kalorie
17440.1 kJ /
4168.3 kcal
Tłuszcz
397.4 g
Błonnik
14.4 g
Tłuszcz nasycony
61.7 g
Węglowodany
75.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Conserve
70 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Zucchine piccanti
55 min
Insalata russa
1 godz.
Composta di pomodori e capperi
1 godz.
Giardiniera sott'aceto
721 godz. 25 min
Zucchine sott'olio
723 godz. 15 min
Verdure miste in agrodolce
25 godz. 40 min
Peperoncini farciti sott'olio
721 godz. 20 min
Marmellata di pomodori verdi
25 godz. 10 min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 godz. 30 min
Peperoni alla pugliese
721 godz. 10 min
Conserva di pomodoro classica
7 godz. 20 min
Antipasto piemontese
25 min