Wersje kompatybilne
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato (vedere consigli)
- 400 g di farina ai 7 cereali
- 10 g di sale + q.b.
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 finocchio a fettine sottili
- 120 g di olive nere denocciolate
- 2 arance, preferibilmente biologiche, pelate al vivo e a spicchi
- 20 fette di bresaola
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2770 kJ / 662 kcal
- Białko
- 25.3 g
- Węglowodany
- 80.6 g
- Tłuszcz
- 26.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 25.1 g
- Błonnik
- 9.2 g
Alternatywne przepisy
Pizza al salmone
1h 15min
Pizza alla farina di farro
2 godz. 10 min
Pizza alla romana
1sa 40 dk
Gnocchi neri con crema di zucca, amaretti e baccalà
1sa 10 dk
Pizza Gourmet con friggitelli e alici marinate
4h
Focaccia di semola
6 Std. 40 Min
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5 godz.
Pizza Gourmet insalata, salsa cocktail gamberetti e salmone
4h
Focaccia integrale con melanzane e pancetta
3 Std. 20 Min
Pizza Gourmet con spada affumicato e nocciole
4h
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4小时 30 分钟
Pizza alle tre farine
1 Std. 55 Min