Urządzenia i Akcesoria
Maronen-Schoko-Mousse
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
8 Portionen
Składniki
-
Zucker50 g
-
Maronen, gegart, geschält200 g
-
Zartbitterkuvertüre in Stücken100 g
-
Eigelb2
-
Mandellikör (z.B. Amaretto)20 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
1579 kJ /
377 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 1/2018
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4 godz. 40 min
Vanille-Safran-Sauce
15 min
Weiße Schokomousse
10 godz.
Panna Cotta mit Honigmelone
5 godz. 15 min
Honigmousse
3 godz. 45 min
Eierlikör-Gugelhupf mit Schokoguss
4 godz.
Mango-Kokos-Mousse
4 godz. 35 min
Kokos-Vanille-Pudding
1 godz. 15 min
Maronencremesuppe
1 godz. 30 min
Lebkuchen-Tiramisu
2 godz. 15 min
Limetten-Buttermilch-Mousse
3 godz.
Nougat-Panna-Cotta
4 godz. 15 min