Urządzenia i Akcesoria
Maronen-Schoko-Mousse
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
8 Portionen
Składniki
-
Zucker50 g
-
Maronen, gegart, geschält200 g
-
Zartbitterkuvertüre in Stücken100 g
-
Eigelb2
-
Mandellikör (z.B. Amaretto)20 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
1579 kJ /
377 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 1/2018
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Bärlauch-Zabaglione
10min
Kaffee-Panna-cotta mit Pinienkern-Karamellsauce
4h 40min
Safranmousse
2h 15min
Kokoscreme
7h 20min
Bananen-Schoko-Cheesecakes im Glas
3h 30min
Birnencreme
3h 30min
Mango-Joghurt-Mousse
4h 40min
Panna Cotta al caffè
5h
Schokoladen-Orangen-Mousse
2h 20min
Kaffee-Schoko-Käsekuchen
9h 40min
Pistazien-Pudding
2h 40min
Tiramisù
3h 20min