Urządzenia i Akcesoria
Buttermilch-Zitronen-Eis mit Hagebuttensauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Bio-Zitronen3
-
Schlagobers250 g
-
Eidotter3
-
weißer Rum2 EL
-
Zucker100 g
-
Buttermilch100 g
-
Hagebuttenmarmelade fein passiert200 g
-
Honig20 g
-
Rotwein50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
1708 kJ /
408 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Radieschen-Ziegenkäse-Creme
3h 10min
Brandteig
2h
Erdbeer-Sorbet mit Rotweinsirup
9h 20min
Kaffee-Granité
8h 10min
Birnen-Thymian-Speckbrötchen
15h
Frozen-Heidelbeer-Joghurt
5min
Erdäpfelkroketten
3h 50min
Spinatknödel auf Spargel-Morchel-Ragout
1h 15min
Erdbeer-Zitronen-Joghurt-Eis
10min
Brombeer-Tannenhonig-Softeis
12h
Himalaya-Butter
25min
Winterliche Karottensuppe mit gebackenem Wachtelei
55min