Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 切達乳酪 ,切塊
- 800 克 水
- 2 茶匙 鹽
- 1 茶匙 油
- 280 克 義大利通心麵
- 60 克 培根,任一種類 ,切條
- 100 克 洋蔥 ,切塊
- 400 克 牛奶
- 40 克 低筋麵粉
- 40 克 奶油
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- ¼ 茶匙 肉荳蔻粉
- 180 克 小蕃茄 ,對切
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1236.2 kJ / 295.5 kcal
- Białko
- 11.5 g
- Węglowodany
- 35.2 g
- Tłuszcz
- 12.8 g
- Błonnik
- 1.2 g