Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 大匙 咖哩粉
- 10 克 油
- 50 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
- 50 克 熟竹筍 ,切塊(約2公分)
- 50 克 綠花椰菜 ,切小朵
- 80 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 1 茶匙 鹽
- 1020 克 水
- 90 克 白米
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2072.9 kJ / 495.9 kcal
- Białko
- 11.7 g
- Węglowodany
- 91.1 g
- Tłuszcz
- 11.7 g
- Błonnik
- 7.1 g