咖哩蔬菜炊飯

咖哩蔬菜炊飯

3.5 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 人份

Składniki

  • 咖哩粉
    1 大匙
  • 10 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
    50 克
  • 熟竹筍 ,切塊(約2公分)
    50 克
  • 綠花椰菜 ,切小朵
    50 克
  • 洋蔥 ,切塊(約2公分)
    80 克
  • 1 茶匙
  • 1020 克
  • 白米
    90 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 495.9 kcal / 2072.9 kJ
Białko 11.7 g
Tłuszcz 11.7 g
Węglowodany 91.1 g
Błonnik 7.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...