
Urządzenia i Akcesoria
咖哩蔬菜炊飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 人份
Składniki
-
咖哩粉1 大匙
-
油10 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)50 克
-
熟竹筍 ,切塊(約2公分)50 克
-
綠花椰菜 ,切小朵50 克
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)80 克
-
鹽1 茶匙
-
水1020 克
-
白米90 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
495.9 kcal /
2072.9 kJ
Białko
11.7 g
Tłuszcz
11.7 g
Węglowodany
91.1 g
Błonnik
7.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

剛剛好的獨享餐
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan