Sepia con ensalada de verano (Sepia amb trempó)

Sepia con ensalada de verano (Sepia amb trempó)

4.4 73 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 raciones

Składniki

  • de sepia en trozos de 2x2 cm, salpimentada
    500 g
  • dientes de ajo
    1 - 2
  • de perejil fresco (solo las hojas)
    10 ramitas
  • de cebolla en cuartos
    120 g
  • de pimiento verde en trozos
    80 g
  • de pimiento rojo en trozos
    80 g
  • tomate en cuartos (aprox. 170 g)
    1
  • de pimentón dulce
    ½ cucharadita
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de vinagre de jerez
    20 g
  • de aceite de oliva virgen extra (y un chorrito más para la sartén)
    60 g
  • de aceitunas negras sin hueso en rodajas
    100 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 271.5 kcal / 1134.8 kJ
Białko 23.2 g
Tłuszcz 17.5 g
Węglowodany 5.2 g
Błonnik 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...