Creme de espargos com bacalhau

Creme de espargos com bacalhau

4.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 doses

Składniki

  • água
    800 g
  • azeite
    30 g
  • espargos verdes cortados em 3
    200 g
  • bacalhau demolhado e desfiado
    150 g
  • cebola
    70 g
  • dente de alho
    1
  • curgete cortada em pedaços
    200 g
  • alho-francês cortado em rodelas
    100 g
  • sal
    1 pitada de
  • pimenta preta
    1 pitada de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 378.3 kcal / 1582.7 kJ
Białko 14.6 g
Tłuszcz 24.5 g
Węglowodany 26.6 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 3.4 g
Sód 433.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...