Congrio y patatas al vapor con tomate rústico

Congrio y patatas al vapor con tomate rústico

3.8 10 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
6 raciones

Składniki

  • de cebolla en cuartos
    300 g
  • de calabacín con piel cortado en trozos
    75 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    25 g
  • de tomate maduro cortado en trozos grandes
    600 g
  • de sal (y un poco más para espolvorear las patatas)
    1 cucharadita
  • de azúcar
    1 cucharadita
  • de patata en rodajas
    200 g
  • de congrio de la parte abierta (aprox. 600 g)
    4 rodajas

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 321 kcal / 1342 kJ
Białko 22.4 g
Tłuszcz 19.9 g
Węglowodany 13.2 g
Błonnik 2.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...