Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di peperoni rossi arrostiti in scatola
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 10 g di acqua
- 2 gocce di Tabasco (opcjonalnie)
- 130 g di burro a pezzi
-
1
cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
lub 1 cucchiaino di paprika dolce o piccante - 4 tuorli d'uovo
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 350 g
- Kalorie
- 6954 kJ / 1659 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 173 g
- Tłuszcz nasycony
- 82 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 1616 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema all'aglio
50 dk
Salsa mousseline
20 dk
Mini éclair ai lamponi
3h
Salsa bernese
20 dk
Cosce d’anatra a Cottura Lenta con salsa alle prugne
3h 20min
Zuppa di broccoli e formaggio cheddar in pangotta
50 dk
Poppadoms (pane indiano fritto)
1 godz. 30 min
Mascarpone
24h 10min
Uovo barzotto con salsa bernese al finocchietto, fave, pancetta e pane croccante all’aglio (di Chef in Camicia)
1sa
Scalogno brunito (250 g)
25 min
Salsa olandese (TM6)
15 Min
Baklava
1 godz. 30 min