Salsa olandese alla paprika e peperoni

Salsa olandese alla paprika e peperoni

3.8 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
350 g

Składniki

  • 100 g di peperoni rossi arrostiti in scatola
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 20 g di succo di arancia spremuto fresco
  • 10 g di acqua
  • 2 gocce di Tabasco (opcjonalnie)
  • 130 g di burro a pezzi
  • 1 cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
    1 cucchiaino di paprika dolce, o piccante
  • 4 tuorli d'uovo
  • ½ - 1 cucchiaino di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 350 g

Sód 1616 mg
Białko 25 g
Kalorie 6954 kJ / 1659 kcal
Tłuszcz 173 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 82 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...