Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de sucre en poudre
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 125 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 œuf
- ½ c. à café de vanille Bourbon en poudre
- 10 g de cacao en poudre non sucré
- 1 blanc d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 311.4 kJ / 74.5 kcal
- Białko
- 1.4 g
- Węglowodany
- 8.3 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscuits fourrés type Oréo®
1 godz. 15 min
Sablés viennois au chocolat
50 min
Biscuits aux amandes
35min
Biscuits croquants choco coeur tendre caramel
2h 35min
Sablés au chocolat
50 min
Sablés léopard
1 godz. 15 min
Sablés choco-coco
45 min
Biscuits à la confiture
1 godz.
Comme un biscuit BN®
1 godz. 30 min
Langues de chat à la vanille
15 min
Petits pains au lait hérissons
2h 35min
Pains au lait fourrés (Découverte)
45 min