Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 克 橄榄油
- 1 ½ 茶匙 甜红辣椒粉
- 4 茶匙 盐
- 2 小撮 黑胡椒粉
- 1 ½ 茶匙 香蒜粉
- 1 茶匙 干燥百里香
- 1 小撮 红辣椒粉
- 1 茶匙 香菜籽粉
- 1 茶匙 干燥欧芹
- 800 克 任何鸡胸肉 ,切片(2厘米)
- 500 克 水
- 650 克 土豆 ,去皮切块(2厘米)
- 3 茶匙 酒醋
- 1 茶匙 糖
- 1 茶匙 干燥罗勒
- 200 克 小番茄 ,一切二
- 60 - 80 克 芝麻菜
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1978 kJ / 473 kcal
- Białko
- 52 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 3.6 g