
Urządzenia i Akcesoria
Risotto aux petits pois-carotte
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
de carottes coupées en tronçons200 g
-
de petits pois surgelés200 g
-
d'eau1150 g
-
de parmesan coupé en morceaux40 g
-
d'échalotes70 g
-
d'huile d'olive30 g
-
de riz spécial risotto300 g
-
de vin blanc100 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts½ c. à café
-
de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts3 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
638.3 kcal /
2668.2 kJ
Białko
16.8 g
Tłuszcz
9.7 g
Węglowodany
121 g
Błonnik
7.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Les enfants adorent !
10 Przepisów
Francja
Francja