Risotto aux petits pois-carotte

Risotto aux petits pois-carotte

3.8 140 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • de carottes coupées en tronçons
    200 g
  • de petits pois surgelés
    200 g
  • d'eau
    1150 g
  • de parmesan coupé en morceaux
    40 g
  • d'échalotes
    70 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de riz spécial risotto
    300 g
  • de vin blanc
    100 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 638.3 kcal / 2668.2 kJ
Białko 16.8 g
Tłuszcz 9.7 g
Węglowodany 121 g
Błonnik 7.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...