Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 10 g di cacao amaro in polvere
- 400 g di yogurt greco bianco, non zuccherato
- 30 g di ciliegie disidratate, ammollate in acqua tiepida per 10 minuti e scolate
-
30
g di sciroppo di acero
lub 30 g di miele
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 833.2 kJ / 199 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 18.6 g
- Tłuszcz
- 12.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.7 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 61 mg
Alternatywne przepisy
Gelato al cioccolato bianco
10 godz. 20 min
Gelato alla nocciola senza uova
10 godz. 20 min
Gelato al cocco
10 godz. 20 min
Gelato al cioccolato
12 godz.
Coppetta gelato alla vaniglia e cioccolato
10 godz. 20 min
Gelato fiordilatte senza lattosio
10 godz. 20 min
Gelato al pistacchio senza uova
10 godz. 20 min
Gelato al cioccolato senza uova e lattosio
10 godz. 20 min
Gelato leggero alla stracciatella
10 Std. 30 Min
Gelato allo yogurt
10 godz. 20 min
Gelato al gianduia
10 godz. 20 min
Stracciatella
10sa 25 dk