Urządzenia i Akcesoria
Kokoscreme mit Rum-Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Kokosmilch400 g
-
Zucker40 g
-
Speisestärke25 g
-
Salz1 Prise
-
Eigelb1
-
brauner Zucker40 g
-
Rum50 g
-
Limettensaft2 TL
-
Butter kalt, in kleinen Stücken30 g
-
Ananas, frisch in Würfeln (1 cm)150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
2 g
Kalorie
1670 kJ /
402 kcal
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 1/2018
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kaffee-Sabayon
10 min
Kokos-Panna-Cotta auf Erdbeer-Carpaccio
3 godz. 45 min
Kokoscreme
7 godz. 20 min
Blitz-Cassata
20 min
Minz-Schokoladen-Sorbet
4 godz. 20 min
Glühweinsabayon
10 min
Bilbao - Goxua
2 godz. 30 min
Cassata-Creme
20 min
Geeiste Zimt-Mousse
5 godz.
Schokoladencreme
1 godz. 15 min
Mascarpone-Zimt-Häufchen
1 godz. 30 min
Pistazien-Pudding
2 godz. 40 min