Kokos-Kirsch-Kompott mit Minzpesto
TM6 TM5

Kokos-Kirsch-Kompott mit Minzpesto

4.2 (10 ocen)

Składniki

Kirschkompott

  • 2 Gläser Sauerkirschen (á 700 g)
  • 2 Dosen Kokosmilch (á 400 g)
  • 90 g Zucker
  • 50 g Speisestärke

Minzpesto

  • 2 Limetten, unbehandelt, Schale dünn abgeschält und Saft ausgepresst
  • 40 g Zucker
  • 1 Bund Minze, abgezupft
  • 80 g Pistazien, ungesalzen, geschält

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
1516 kJ / 364 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
43 g
Tłuszcz
19 g
Błonnik
1.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy