Urządzenia i Akcesoria
Schinken-Käse-Stangen (glutenfrei)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
22 Stück
Składniki
-
Tapioka (Perlen)250 g
-
Emmentaler in Stücken150 g
-
Milch200 g
-
Pflanzenöl (z.B. Sonnenblumen- oder Rapsöl)100 g
-
Salz1 TL
-
Eier2
-
Tomatenmark20 g
-
Katenschinkenwürfel100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
4 g
Kalorie
559 kJ /
134 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Knabber-Spass!
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Brötchen
2 godz.
Eingelegte Paprikaschoten
1 godz. 40 min
Grober Fleischkäse aus dem Varoma
2 godz. 45 min
Italienische Windbeutel mit Kräuter-Frischkäse-Füllung
2 godz.
Linsenpastete
6 godz. 20 min
Garnelenchips
35 min
Maisspätzle
15 min
Glutenfreie Mandel-Tartelettes mit Orangencurd
1 godz. 50 min
Kirschtaschen
1 godz. 10 min
Schoko-Minz-Trüffel
1 godz. 30 min
Käsebrötchen
40 min
Erdnuss-Schoko-Pralinen
1 godz. 20 min