Dip de tomates secos

Dip de tomates secos

4.2 58 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
300 g

Składniki

  • 1 - 2 dientes de ajo
  • 100 g de tomates secos (hidratados durante 30 minutos en agua caliente)
  • 1 cucharada de orégano seco
  • 1 - 2 filetes de anchoa en aceite (y una cucharada de su aceite)
  • 180 g de nata para cocinar
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida

Wartości odżywcze na 300 g

Kalorie 637 kcal / 2665 kJ
Białko 21.8 g
Tłuszcz 38.1 g
Węglowodany 66.2 g
Błonnik 13.7 g
Tłuszcz nasycony 18.9 g
Sód 598.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...