Dip de tomates secos

Dip de tomates secos

4.2 59 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
300 g

Składniki

  • 1 - 2 dientes de ajo
  • 100 g de tomates secos (hidratados durante 30 minutos en agua caliente)
  • 1 cucharada de orégano seco
  • 1 - 2 filetes de anchoa en aceite (y una cucharada de su aceite)
  • 180 g de nata para cocinar
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 300 g

Sód 598.3 mg
Białko 21.8 g
Kalorie 2665 kJ / 637 kcal
Tłuszcz 38.1 g
Błonnik 13.7 g
Tłuszcz nasycony 18.9 g
Węglowodany 66.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...