Dip de tomates secos

Dip de tomates secos

4.2 58 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
300 g

Składniki

  • dientes de ajo
    1 - 2
  • de tomates secos (hidratados durante 30 minutos en agua caliente)
    100 g
  • de orégano seco
    1 cucharada
  • filetes de anchoa en aceite (y una cucharada de su aceite)
    1 - 2
  • de nata para cocinar
    180 g
  • de pimienta negra molida
    2 pellizcos

Wartości odżywcze na 300 g

Kalorie 637 kcal / 2665 kJ
Białko 21.8 g
Tłuszcz 38.1 g
Węglowodany 66.2 g
Błonnik 13.7 g
Tłuszcz nasycony 18.9 g
Sód 598.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...