Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 dientes de ajo
- 100 g de tomates secos (hidratados durante 30 minutos en agua caliente)
- 1 cucharada de orégano seco
- 1 - 2 filetes de anchoa en aceite (y una cucharada de su aceite)
- 180 g de nata para cocinar
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 1704 kJ / 408 kcal
- Białko
- 7.6 g
- Węglowodany
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 30.8 g
- Błonnik
- 1.3 g
Alternatywne przepisy
Dip de queso de cabra con pera y nueces
10min
Dip de queso feta
5min
Galletas de queso y jitomate deshidratado
4h
Paté de alcachofas y tomate seco
5min
Dip de aguacate y gambas
5min
Zanahorias glaseadas
35min
Dip de cacahuete
5min
Dip de nata y gorgonzola
5min
Dip de sardinillas con tomate
5min
Paté de aguacate
5min
Tosta de tomates secos y atún
10min
Queso cremoso con roquefort, nueces y rúcula
10min