Pizza Margherita
TM5 TM31 TM6

Pizza Margherita

5.0 (1 ocena)

Składniki

Pizza dough

  • extra virgin olive oil, plus extra for greasing
  • 220 g water, room temperature
  • 1 tsp sugar
    lub 1 tsp diastatic malt powder
  • 20 g fresh yeast, crumbled
    lub 2 tsp dried instant yeast (8 g)
  • 400 g bread flour, plus extra for dusting
  • 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
  • 1 tsp salt

Margherita topping

  • 200 g mozzarella, cut into pieces
  • 250 g chopped tomatoes, canned
  • 2 - 3 pinches salt, to taste
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • 10 - 15 fresh basil leaves, torn into pieces

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2544 kJ / 607 kcal
Białko
20 g
Węglowodany
78 g
Tłuszcz
24 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy