Focaccia

Focaccia

4.9 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
12 portions

Składniki

  • bread flour
    17 ½ oz
  • sugar (optional)
    1 tsp
  • dried instant yeast
    1 ½ tsp
    1 oz fresh yeast
  • olive oil plus extra to grease and drizzle
    1 oz
  • warm water plus extra to sprinkle
    12 oz
  • fine sea salt
    1 tsp
  • cherry tomatoes halved
    30
  • fresh rosemary, leaves only chopped
    2 tbsp
  • sea salt, coarse
    1 tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 179.9 kcal / 752.5 kJ
Białko 5.5 g
Tłuszcz 3.2 g
Węglowodany 32 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Sód 354.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...