Urządzenia i Akcesoria
Choux au Craquelin with Raspberry White Chocolate Cream
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
12 pieces
Składniki
White chocolate cream base
-
white chocolate small pieces or callets150 g
-
whipping cream (min. 30% fat)250 g
Raspberry filling
-
300 g frozen raspberriesfresh raspberries300 g
-
sugar30 g
Crumble
-
butter room temperature, in pieces80 g
-
sugar70 g
-
plain flour80 g
Steamed dough
-
water250 g
-
butter cut in pieces90 g
-
sugar10 g
-
salt½ tsp
-
plain flour150 g
-
eggs4
White chocolate cream
-
mascarpone cheese heavily chilled, divided into pieces250 g
Assembly
-
icing sugar (opcjonalnie) to dust
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
219.5 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
1894.5 kJ /
452.8 kcal
Tłuszcz
32.2 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
19.1 g
Węglowodany
35.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Melting moments with passionfruit cream
45 min
Creamy Butter Milk Crabs
40 min
Pistachio Macarons with Pistachio Ganache
Brak ocen
White chocolate and pistachio madeleines
4 godz. 35 min
Red Velvet Cookies
3 godz.
Clam Boil
55 min
Chocolate and Raspberry Tarts
2 godz. 50 min
Candied Coffee Pistachio Nuts
1 godz.
Orange Pound Cake
1 godz. 15 min
Strawberry Tiramisu
5 godz. 20 min
Baklava Cheesecake
3 godz. 30 min
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1 godz.