Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chocolate Cake
- 100 g peanuts, dry-roasted, unsalted
- 115 g dried dates, pitted, halved
- 2 large eggs
- 30 g neutral oil, e.g. vegetable, canola, safflower
- 1 tsp vanilla extract, natural
- 200 g buttermilk
- 100 g all-purpose flour
- 30 g cocoa powder (all types)
- 1 tsp baking soda
- 1 tsp baking powder
- 1 - 2 pinches salt
Cake Pops
- 1 tbsp raspberries, freeze-dried
- 30 g peanuts, dry-roasted, unsalted
- 100 g peanut butter, crunchy, unsweetened
-
400
g dark chocolate, in pieces (see Tip)
lub 400 g white chocolate, in pieces (see Tip) - 45 g neutral oil, e.g. vegetable, canola, safflower
- coconut, shredded, unsweetened, raw or toasted, to coat (opcjonalnie)
- sugar sprinkles, coloured, to decorate (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1140.8 kJ / 272.7 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.5 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 125.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Banana Peel Cookies
1h 30min
French Toast Waffles
30min
Pink Waffles with Fruit
30min
Stout Brownies
45min
Maple Pecan Pie
1 Std. 15 Min
Mini pizzas
1h 30min
Avocado with egg and salmon tartare
45min
Chocolate Cheesecake with Marshmallow Topping
3 godz. 5 min
Rolled Frittata
55min
Red Velvet Cookies
3 Std.
Protein Boosted Pancakes
40min
Fudgy chocolate cake
50min