
Urządzenia i Akcesoria
Chocolate Cake Pops
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
20 pieces
Składniki
Chocolate Cake
-
peanuts, dry-roasted, unsalted100 g
-
dried dates, pitted halved115 g
-
large eggs2
-
neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower30 g
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
buttermilk200 g
-
all-purpose flour100 g
-
cocoa powder (all types)30 g
-
baking soda1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
salt1 - 2 pinches
Cake Pops
-
raspberries, freeze-dried1 tbsp
-
peanuts, dry-roasted, unsalted30 g
-
peanut butter, crunchy unsweetened100 g
-
dark chocolate in pieces (see Tip)400 g
-
neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower45 g
-
coconut, shredded, unsweetened (opcjonalnie) raw or toasted, to coat
-
sugar sprinkles, coloured (opcjonalnie) to decorate
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
272.7 kcal /
1140.8 kJ
Białko
6.3 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
21 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Sód
125.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bake Sale
8 Przepisów
Kanada
Kanada