Urządzenia i Akcesoria
Chocolate Cake Pops
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
20 pieces
Składniki
Chocolate Cake
-
peanuts, dry-roasted, unsalted100 g
-
dried dates, pitted halved115 g
-
large eggs2
-
neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower30 g
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
buttermilk200 g
-
all-purpose flour100 g
-
cocoa powder (all types)30 g
-
baking soda1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
salt1 - 2 pinches
Cake Pops
-
raspberries, freeze-dried1 tbsp
-
peanuts, dry-roasted, unsalted30 g
-
peanut butter, crunchy unsweetened100 g
-
400 g white chocolate, in pieces (see Tip)dark chocolate in pieces (see Tip)400 g
-
neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower45 g
-
coconut, shredded, unsweetened (opcjonalnie) raw or toasted, to coat
-
sugar sprinkles, coloured (opcjonalnie) to decorate
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
125.2 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
1140.8 kJ /
272.7 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bake Sale
8 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Hainan Coconut Mooncake
49h 10min
Lace Cookies with Nutella
30min
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30min
Chocolate Chip Cookies
50min
Strawberry Shortcake Waffle
40min
Witches' Finger Cookies
2h
Bannock Bread
45min
Stout Beer Ice Cream Float
10h 45min
Marquesitas (Crispy Stuffed Waffle Cone Crepes)
1h 15min
Japanese Souffle Pancakes (Metric)
40min
Cake Pops
2h
Baked Salmon Sushi Cups
30min