Urządzenia i Akcesoria
Panna cotta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
cream500 g
-
milk250 g
-
sugar to taste150 - 200 g
-
½ tsp natural vanilla extractvanilla sugar, homemade1 tsp
-
gelatine leaves soaked in cold water and squeezed12 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.3 g
Kalorie
1833 kJ /
438 kcal
Tłuszcz
30.7 g
Węglowodany
39.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Panna cotta
6 godz. 15 min
Key Lime Madeleines
2 godz. 35 min
Choux pastry
2 godz.
Panna Cotta
6 godz. 15 min
Hummus
5 min
Cachupa with pork and beans
Brak ocen
Duck foie gras
24 godz.
Neapolitan
Brak ocen
Quiche Lorraine
45 min
Crème pâtissière
15 min
Golden baklava
25 godz. 25 min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min