Urządzenia i Akcesoria
Panna cotta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
cream500 g
-
milk250 g
-
sugar to taste150 - 200 g
-
½ tsp natural vanilla extractvanilla sugar, homemade1 tsp
-
gelatine leaves soaked in cold water and squeezed12 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.3 g
Kalorie
1833 kJ /
438 kcal
Tłuszcz
30.7 g
Węglowodany
39.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Panna Cotta
6 godz. 15 min
Choux au Craquelin with Raspberry White Chocolate Cream
6 godz. 10 min
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51 godz. 35 min
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Quince tart
1 godz. 10 min
Orange coloured eggs
Brak ocen
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3 godz. 10 min
Traditional crème brûlée
25 godz.
Sfenj - Moroccan doughnuts
2 godz. 45 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 godz. 30 min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 godz. 10 min