Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g cream
- 250 g milk
- 150 - 200 g sugar, to taste
- 1 tsp vanilla sugar, homemade
- 12 g gelatine leaves, soaked in cold water and squeezed
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1833 kJ / 438 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 39.7 g
- Tłuszcz
- 30.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quiche Lorraine
45 min
Chocolate Lava Cakes
55 min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Pistachio cream
15min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3h 10 min
Crème pâtissière
15min
Panna Cotta
6 Std. 15 Min
Baklava
1 Std. 10 Min
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
2h 15 min
Crème Pâtissière
15min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter)
Ninguna valoración
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6h 30 min