Urządzenia i Akcesoria
Panna cotta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
cream500 g
-
milk250 g
-
sugar to taste150 - 200 g
-
½ tsp natural vanilla extractvanilla sugar, homemade1 tsp
-
gelatine leaves soaked in cold water and squeezed12 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.3 g
Kalorie
1833 kJ /
438 kcal
Tłuszcz
30.7 g
Węglowodany
39.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Strawberry Panna Cotta
4 godz. 40 min
Traditional crème brûlée
25 godz.
Vanilla sauce (crème anglaise)
15 min
Panna Cotta
6 godz. 15 min
Garlic dip (toum)
15 min
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8 godz. 30 min
Caramel sauce
1 godz. 30 min
Toum
15 min
Crème caramel (flan)
5 godz. 30 min