Urządzenia i Akcesoria
Panna cotta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
cream500 g
-
milk250 g
-
sugar to taste150 - 200 g
-
½ tsp natural vanilla extractvanilla sugar, homemade1 tsp
-
gelatine leaves soaked in cold water and squeezed12 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.3 g
Kalorie
1833 kJ /
438 kcal
Tłuszcz
30.7 g
Węglowodany
39.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Panna cotta
6 godz. 15 min
Kuih Qasidah (Terengganu Savoury Cake)
50 min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24 godz. 35 min
Strawberry Panna Cotta
4 godz. 40 min
Traditional crème brûlée
25 godz.
Panna Cotta
6 godz. 15 min
Veal in tuna sauce
13 godz.
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 godz. 15 min
Frangipane cake
1 godz. 45 min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6 godz. 30 min
Crème pâtissière
15 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 godz. 10 min