Urządzenia i Akcesoria
Slow Cooked Beef Stroganoff
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 7 godz.
6 portion
Składniki
-
beef chuck795 g
-
salt¾ tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
garlic cloves smashed2 - 3
-
olive oil30 g
-
onions cut in wedges200 g
-
all purpose white flour3 tablespoon
-
Dijon mustard30 g
-
paprika½ tsp
-
liquid beef stock680 g
-
red wine, dry30 g
-
water to cook pasta
-
egg pasta, dried, type pappardelle225 g
-
cornstarch2 tbsp
-
water2 tbsp
-
white button mushroom, fresh sliced285 g
-
sour cream, any type115 g
-
fresh mixed herbs (parsley, thyme), chopped to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
513.4 mg
Białko
38.1 g
Kalorie
1968.4 kJ /
470.5 kcal
Tłuszcz
17.4 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
40.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50min
Pico de Gallo (Mexican Tomato Salsa)
5min
Steaks with Mushroom Risotto
40min
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix® Cutter, using modes)
40min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10min
Basic Chicken Stock
1h 10min
Creamed pāua soup
1h
Beef Stroganoff
1h
Whitebait fritters
35min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50min
Quick Rise Basic Bread
45min