Slow Cooked Beef Stroganoff

3.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 7 godz.
6 portion

Składniki

  • beef chuck
    795 g
  • salt
    ¾ tsp
  • black pepper, ground
    ¼ tsp
  • garlic cloves smashed
    2 - 3
  • olive oil
    30 g
  • onions cut in wedges
    200 g
  • all purpose white flour
    3 tablespoon
  • Dijon mustard
    30 g
  • paprika
    ½ tsp
  • liquid beef stock
    680 g
  • red wine, dry
    30 g
  • water to cook pasta
  • egg pasta, dried, type pappardelle
    225 g
  • cornstarch
    2 tbsp
  • water
    2 tbsp
  • white button mushroom, fresh sliced
    285 g
  • sour cream, any type
    115 g
  • fresh mixed herbs (parsley, thyme), chopped to garnish

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 513.4 mg
Białko 38.1 g
Kalorie 1968.4 kJ / 470.5 kcal
Tłuszcz 17.4 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 6.1 g
Węglowodany 40.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...