
Urządzenia i Akcesoria
Indisches Hähnchen-Curry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln halbiert2
-
frischer Ingwer in dünnen Scheiben20 g
-
Knoblauchzehe1
-
Möhren in Stücken (2 cm)300 g
-
Kokosfett1 EL
-
Butter weich1 EL
-
Curry mittelscharf1 ½ EL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer3 Prisen
-
Tomaten gehackt (425 g)1 Dose
-
Hähnchenbrustfilet in Würfeln (2 cm)300 g
-
Koriander abgezupft6 Stängel
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
216 kcal /
905 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ESSEN & TRINKEN 5/2017
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy