
Urządzenia i Akcesoria
Hähnchen Tikka Masala
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Hähnchenbrustfilet, ohne Haut gewürfelt (3 cm)500 g
-
Sonnenblumenöl50 g
-
Garam Masala5 TL
-
Cayenne-Pfeffer1 Prise
-
Salz1 Prise
-
Pfeffer1 Prise
-
frischer Ingwer in dünnen Scheiben15 g
-
Zwiebeln halbiert150 g
-
Tomaten in Würfeln100 g
-
passierte Tomaten100 g
-
Kokosmilch100 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
303 kcal /
1269 kJ
Białko
35 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Namaste, India!
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy