Pesto de espinafres e amêndoa

Pesto de espinafres e amêndoa

4.8 64 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
500 g

Składniki

  • queijo da Ilha
    100 g
  • amêndoa c/ pele
    50 g
  • dentes de alho
    2
  • espinafres
    100 g
  • azeite
    300 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 662.8 kcal / 2773 kJ
Białko 7.7 g
Tłuszcz 69.7 g
Węglowodany 3.7 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 12 g
Sód 400.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...