Pesto de espinafres e amêndoa
TM5 TM31 TM6

Pesto de espinafres e amêndoa

4.8 (60 ocen)

Składniki

  • 100 g queijo da Ilha
  • 50 g amêndoa c/ pele
  • 2 dentes de alho
  • 100 g espinafres
  • 300 g azeite
  • ½ c. chá de sal
  • 1 pitada de pimenta

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
2773 kJ / 662.8 kcal
Białko
7.7 g
Węglowodany
3.7 g
Tłuszcz
69.7 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Błonnik
1.7 g
Sód
400.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy