Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 170 g de agua
- 170 g de leche
- 25 g de levadura prensada fresca
- 25 g de miel
- 20 g de aceite de girasol (y algo más para engrasar el molde)
- 350 g de harina integral
- 50 g de harina de trigo (y un poco más para espolvorear)
- 15 g de salvado de trigo
- 10 g de semillas de lino
- 25 g de pipas de girasol
- 10 g de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 662.2 kJ / 158.4 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 24.2 g
- Tłuszcz
- 4.3 g
- Błonnik
- 3.4 g
Alternatywne przepisy
Cookies de avena con harina integral y miel
45min
Pan de molde integral con espinacas
1h 40min
Pan de molde con semillas de amapola
2h 10min
Pan integral con muesli
4sa
Pan de molde
3h
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2h 40min
Galletas integrales de miel
1h
Pan integral con harina multicereales
3 Std. 50 Min
Pan integral al vapor
2h
Pan de cinco semillas
1 godz. 50 min
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2 Std. 15 Min
Hogaza integral
5h