Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 170 g de agua
- 170 g de leche
- 25 g de levadura prensada fresca
- 25 g de miel
- 20 g de aceite de girasol (y algo más para engrasar el molde)
- 350 g de harina integral
- 50 g de harina de trigo (y un poco más para espolvorear)
- 15 g de salvado de trigo
- 10 g de semillas de lino
- 25 g de pipas de girasol
- 10 g de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 662.2 kJ / 158.4 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 24.2 g
- Tłuszcz
- 4.3 g
- Błonnik
- 3.4 g
Alternatywne przepisy
Pan de molde integral con espinacas
1 Std. 40 Min
Crackers integrales al romero
2h
Pan integral con muesli
4h
Pan de nueces
3h 45min
Pan integral con harina multicereales
3 godz. 50 min
Pan de molde con semillas de amapola
2 Std. 10 Min
Pan integral al vapor
2h
Cookies de avena con harina integral y miel
45 min
Pan de cinco semillas
1u. 50min
Pan de molde con espinacas y pipas de calabaza
3 Std.
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2j 15 menit
Pan de molde
3 Std.