Pan de cinco semillas

Pan de cinco semillas

4.8 441 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
20 rebanadas

Składniki

  • de agua
    500 g
  • de levadura de panadería deshidratada instantánea
    2 cucharaditas
    20 g de levadura prensada fresca
  • de harina de fuerza
    500 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de copos de avena
    50 g
  • de semillas de sésamo
    30 g
  • de semillas de lino
    30 g
  • de pipas de girasol
    30 g
  • de pipas de calabaza
    30 g
  • de semillas de amapola
    30 g
  • de miel
    30 g
  • de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
    30 g

Wartości odżywcze na 1 rebanada

Kalorie 151.3 kcal / 632.6 kJ
Białko 4.4 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 22.1 g
Błonnik 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...