Pan de cinco semillas

Pan de cinco semillas

4.8 485 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
20 rebanadas

Składniki

  • 500 g de agua
  • 2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada instantánea
    20 g de levadura prensada fresca
  • 500 g de harina de fuerza
  • 1 cucharadita de sal
  • 50 g de copos de avena
  • 30 g de semillas de sésamo
  • 30 g de semillas de lino
  • 30 g de pipas de girasol
  • 30 g de pipas de calabaza
  • 30 g de semillas de amapola
  • 30 g de miel
  • 30 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Białko 4.4 g
Kalorie 632.6 kJ / 151.3 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 2.4 g
Węglowodany 22.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...