Pan integral con harina multicereales

Pan integral con harina multicereales

4.9 197 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
12 rebanadas

Składniki

  • de dátiles sin hueso
    120 g
  • de cerveza negra
    150 g
  • de agua mineral
    150 g
  • de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
    50 g
  • de levadura prensada fresca
    25 g
  • de harina integral
    500 g
  • de sal
    10 g
  • aceite de oliva
  • de semillas de sésamo
    1 cucharada

Wartości odżywcze na 1 rebanada

Kalorie 22 kcal / 861 kJ
Białko 5.6 g
Tłuszcz 5.8 g
Węglowodany 33 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Sód 326.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...