![Pan integral con harina multicereales Pan integral con harina multicereales](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C4E3EB90-3D83-4B01-AD2E-9B0E23E94E26/Derivates/13bffb7c-dd2d-48a6-9a67-d9a1de1d7ab1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de dátiles sin hueso
- 150 g de cerveza negra
- 150 g de agua mineral
- 50 g de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
- 25 g de levadura prensada fresca
- 500 g de harina integral
- 10 g de sal
- aceite de oliva
- 1 cucharada de semillas de sésamo
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 861 kJ / 22 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 5.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 4.7 g
- Sód
- 326.8 mg
Alternatywne przepisy
Pan integral de espelta y centeno
2h 15min
Pan de cinco semillas
1h 50min
Pan integral con muesli
4 Std.
Panecillos integrales de cúrcuma con paté de shiitake, salmón ahumado y aguacate
2 godz. 50 min
Pan rústico de higos y aceitunas
2h 15min
Pan de espelta
2 Std. 20 Min
Pan de arroz integral con harina de espelta y semillas
8h 10min
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2h 15min
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2h 40min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 Std.
Pan integral al vapor
2h
Pan integral de molde
3 Std.