Pan integral con harina multicereales

Pan integral con harina multicereales

4.9 209 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
12 rebanadas

Składniki

  • 120 g de dátiles sin hueso
  • 150 g de cerveza negra
  • 150 g de agua mineral
  • 50 g de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
  • 25 g de levadura prensada fresca
  • 500 g de harina integral
  • 10 g de sal
  • aceite de oliva
  • 1 cucharada de semillas de sésamo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Sód 326.8 mg
Białko 5.6 g
Kalorie 861 kJ / 22 kcal
Tłuszcz 5.8 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...